Op welke 3 vlakken kan VvE beheer ondersteuning bieden?

Heb jij een eigen VvE maar kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Dan kun je hulp inschakelen van VvE beheer. Zij kunnen op verschillende gebieden hulp bieden zodat jij je niet meer druk hoeft te maken om bijvoorbeeld administratieve, financiële, of technische zaken. Hierdoor kun je wat meer zaken loslaten en kun je je echt richten op datgene wat belangrijk is. Maar hoe werkt dat nou precies? We lichten het graag toe.

Er komt veel kijken bij een VvE, er moeten allerlei verschillende zaken geregeld worden waar veel tijd in gaat zitten. Een VvE beheer kan (een aantal van) deze taken voor je overnemen zodat je er zelf niet meer naar om hoeft te kijken. Bij Regio VvE beheer verdelen ze de diensten over drie subcategorieën. Deze categorieën geven aan op wat voor vlakken ze hulp kunnen bieden voor jouw VvE.

1. Financieel beheer

Er komt veel kijken bij de financiën van een VvE, er moeten zaken geregeld worden als het bewaken van betaalachterstanden, verzekeringen, het reservefonds en de rekening moet natuurlijk beheerd worden. Wil je deze zaken liever niet zelf regelen? Dan kun je hulp inschakelen van VvE beheer.

2. Administratief en bestuurlijk beheer

Door je administratie en bestuurlijk beheer uit handen te geven hoef je niet meer om te kijken naar al het papierwerk. Administratieve zaken zoals ledenadministratie en signaleren van achterstallige betalingen worden allemaal van je overgenomen. Ook de financiële administratie en de taken van het bestuurlijk beheer kun je loslaten. Zo worden vergaderingen georganiseerd en bijgewoond en alle papieren worden netjes gearchiveerd.

3. Technisch beheer

Je wilt natuurlijk graag dat je pand er mooi en aantrekkelijk uitziet en dat mensen er graag willen wonen. Daarnaast is het wel zo fijn als alles ook goed werkt en regelmatig gecontroleerd en onderhouden wordt. Ook hierbij kan VvE beheer ondersteuning bieden. Zij zorgen ervoor dat alles professioneel onderhouden wordt en dat er een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) wordt opgesteld.

Het kan je dus een hoop werk schelen door je VvE te laten beheren. Je weet op die manier zeker dat alles goed geregeld wordt en zelf houd je tijd over voor wat voor jou belangrijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *