Betonlook vloer, de perfecte vloer voor jarenlang plezier!

Wil jij je huidige woning graag opknappen of heb je een nieuwe ruimte die nog helemaal aangekleed dient te worden? Als je nog twijfelt over wat voor vloer je graag wilt, is een betonlook vloer zeker een aanrader. Niet alleen omdat het er onwijs mooi en stoer uitziet, maar ook omdat het kwalitatief een goede aankoop is. Het geeft jouw ruimte een mooie uitstraling en meubels kunnen er makkelijk mee gecombineerd worden. De perfecte vloer waar je jarenlang plezier van hebt!

Woning, kantoor of winkelpand

Niet alleen voor een woning, maar ook voor een grote ruimte zoals een kantoor of winkelpand is een betonlook vloer ideaal. Het is tijdloos en je kunt tussen allerlei verschillende kleuren kiezen zodat je altijd een vloer uit kunt zoeken die ook echt bij jou past. Daarnaast is de vloer van goede kwaliteit waardoor het er ook jarenlang goed uit zal blijven zien. Doordat de vloer wat elastisch is, is de kans op krassen minimaal, evenals de kans op scheurvorming. Ook is de vloer vloeistofdicht. Dit houdt in dat wanneer er iets geknoeid wordt op de vloer, er vrijwel niets in de vloer trekt. Heb je vloerverwarming of -koeling? Geen probleem, daar kan de betonlook vloer gewoon overheen!

Verschillende betonlook vloeren

Bij Nextfloors bieden ze twee verschillende soorten betonlook vloeren aan; de Betonlook Nature en Betonlook Flex. De Nature variant ziet er -zoals de naam al zegt- wat natuurlijker uit. Het heeft een stoere, industriële uitstraling en is wat matter van kleur. De Flex uitvoering glanst wat meer en heeft daardoor een nettere uitstraling dan de Nature variant. De betonlook Flex wordt betiteld als ‘kwalitatief de beste gietvloer’, wat betreft de kwaliteit is deze dus net wat beter dan de betonlook Nature. Echter is de keuze toch afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Wat duidelijk mag zijn is dat de betonlook vloer tijdloos is, jarenlang mee gaat en er ook nog eens bijzonder mooi uitziet! Dus mocht je nog twijfelen over een nieuwe vloer, dan is een betonlook vloer een hele goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *